Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komandos

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, w moim arsenale posiadam granatnik, szybką uber snajperkę, wolną uber snajperkę, lr pistol, uber nóż.

Mam 18 level i do tej pory chodziłem z zestawem szybka ubersnajpa+uber nóż, ale jest to nieskutecznie ponieważ z nożem wiadomo jak to jest, sold użyje blasta,gunner leg it i nie idzie ich uwalić.A jeśli chodzi o snajpe to podobnie się przedstawia
. Próbowałem coś ugrać lr pistoletem ale nie potrafię ucelować -.- Jest to cholernie denerwujące zwłaszcza wtedy, gdy ktoś właśnie zabije mnie z tego ustrojstwa.
Co mam zrobić aby poprawić statystyki, bo naprawdę kiepsko mi idzie? Może próbować z sr pistolem?

Opublikowano

proponuje ubrać obie snajperki :) strzelasz wolną dobijasz szybką :D a jeżeli ktoś do cb blisko podejdzie wyjmiesz granatnik i pod nogi mu nim strzelasz :) jezeli chccesz ogarnąc pistolet to proponuje zmienić czułość myszki na mniejszą :) bo z duża czuloscia myszki nie ugrasz na pistolku :) , uber nóż w moim przypadku w ogóle sie nie przydaje :) jezeli masz granatnik to knife ci tylko będzie przeszkadzał :D , mam nadzieje ze pomogłem jezeli tak to licze na like ;d

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Wiesz co? Radzę ci grać jedną snajperka i pistoletem na krótki. Staraj się dobrze celować snajperką, a jak ktoś Ci podejdzie to pizdus. Granatnik do wbicia na kampy ewentualnie przy ucieczce.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

kup jakaś snajperke wolną z pożądam dmg polecam Uber snajperke stefana dla natio (to samo co svd a tansze) dna royal super pukawke pipsqquaeak (to samo co m95)

i pistolet na daleki zasięg taka gra to głownie czajenie sie na przeciwnika pomaganie twoim sojusznikom. Skille przebijajacy na 5 w pierwszej kolejnosci oznaczenie na 1 i niewidka

polecam dac 1 punkt na niskich lvl w oznaczenie i maxowac przbijajacy

Opublikowano

Jednak po wszelakich testach okazało się, że wolna snajperka jest mi przeznaczona :F

A co z pistoletem ? Lr czy Sr ? A może na średni zasięg? Lr już mam jak coś.

Opublikowano

Pistolet LR najlepszy dla snajpera. Jeśli dobrze grasz, to nawet bez pistoletu SR zabijesz Knifera :) Jeżeli chcesz, możesz kupić sobie TEC-9 (SR Pistolet, nie strzela seriami po 3 pociski, to nie jest żaden reskin) :D Polecam, jest naprawdę dobry. Ja na moim komandosie gram takim setem - Głupol Goddarda + TEC-9 + MGL 140 :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

A ja dodałem sobie jakąś umką, że pistolet strzela kilkoma kulkami (jakby shotgun?) nie wiem jak to nazwać, przydatne to jest? I na jaką odległość działa? Bliską czy daleką?

Opublikowano

A ja dodałem sobie jakąś umką, że pistolet strzela kilkoma kulkami (jakby shotgun?) nie wiem jak to nazwać, przydatne to jest? I na jaką odległość działa? Bliską czy daleką?

strata kasy jak dla mnie male obrazenia ma zasieg podobny do pistoletow z strzelbą

Opublikowano

Polecam, jest naprawdę dobry. Ja na moim komandosie gram takim setem - Głupol Goddarda + TEC-9 + MGL 140 :)

Chojowy ten pistolet jak nie wiem DMG gorsze niż zwykły pistol na sr.

Jak poprawić celność?

Wbić na trening i celować do kartonowych ludzi i przy strzelaniu ruszaj się.

Wbić na jakiś unranked z kolegą i tam poćwiczyć sobie ew. strzelać do ludzi grających na serwie.

Jakie bronie?

LR pistol sprawdza się na każdy dystans więc to jest najlepszy wybór, do tego wolna snajperka i jest git.

Możesz też zamiast wolej, szybką ale wtedy w PS trzeba ładować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...